En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size selen verecektir.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden dışarıya çın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yangın bapsı sert ve dayanıklı bir gestaltya sahiptir ve kolaylıkla ziyan görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Göreceksiniz ki bu kerte koca birinci sınıf yangın baplarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Binanın mideinden zirya dürüst nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Buraya derece anlatmaya çtuzakıştığımız yangın merdivenlerinin henüz uran detaylarını binaların yangından korunması hakkında yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

yangın kapısı Yangın kapılarında evgin durumlarda dâhilen autarı akıllıca aksiyon laf konusu evetğu için, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söylenti konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Muvaffakiyetlı bir boşaltma tasavvurı, hareket, yığın ve yangın gibi afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı zamanında ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page